ABOUT

Who the hell is Patty?

 
_Patty Golsteijn.jpg
 

Patty Golsteijn dus.

In 2010 startte ik als een van de eerste VA’s in Nederland. Toen het nog een obscuur vak was. Dat werd zo succesvol dat er binnen korte tijd 4 VA’s voor mijn bedrijf werkten, toen al met de naam Regelhelden.

In 2013 stopte ik ermee en legde ik de volledige focus op mijn andere business als Miss Cut the Crap. In de jaren daarna heb ik meer dan 2.000 zelfstandig professionals op weg geholpen via programma’s, 1-op-1 trajecten, webinars, challenges, workshops, calls, coworkmiddagen en festivals.

In 2017 zag ik het licht, oftewel de missing link tussen VA’s en potentiële klanten. Regelhelden werd opnieuw geboren, nu als open platform. Inmiddels zijn meer dan 250 VA’s vindbaar voor ondernemers op Regelhelden.com. En we groeien retehard.

Daarnaast werd ik in oktober 2018 mama van Boaz. Ik zorg op dit moment alleen voor hem en heb bewust gekozen voor een 21-urige werkweek.

 
2018-10-21 18.09.38.jpg
 

Ik groeide op in Echt, een klein dorpje in Limburg. Ik verhuisde op mijn 20e naar Eindhoven en zo verder naar Dordrecht, Amsterdam, New York en Rotterdam, om uiteindelijk te settelen in mijn geboortestad Sittard. Voor de liefde.

Ik zie dat er nog veel te doen is voor VA’s. Ondernemen is echt andere koek dan werken in loondienst. Je hebt wat aanleg nodig, een verlangen om het echt anders te willen en vervolgens leren van mensen die verder zijn dan jij. Zo is het hartstikke mogelijk om een goede zelfstandig professional te worden.

Samengevat: ik snap hoe het is om een business te combineren met een gezin, ik ben niet bang om keuzes te maken en in actie te komen, ik heb een shitload aan ervaring in ondernemen, weet alle ins en outs van de wereld van Virtual Assistants en heb een gigantisch netwerk opgebouwd. Ik weet ook hoe het is om 9 keer op mijn bek te gaan en om 10 keer weer op te staan. Je hoeft dus niet meer alles zelf uit te vinden en krijgt van mij dus the best of the best.

Let’s do this.