Regelhelden Academie
Regelhelden Academie
De tofste school voor Virtual Assistants

Zou het niet veel toffer zijn als…

  • je precies weet wat jou uniek maakt ten opzichte van alle andere VA’s

  • je nee zou moeten verkopen, omdat je overloopt met klanten

  • je precies weet hoeveel je moet verdienen elke maand en dat dat ook lukt (en meer!)

  • je een lekkere buffer op je bankrekening hebt staan om jezelf salaris uit te kunnen betalen én om te investeren in je bedrijf

  • je vol zelfvertrouwen je business kan runnen

giphy (1).gif
 

"Patty's rustige, no-nonsense aanpak en kritische vragen zorgen voor verrassende resultaten. Ik heb drastisch geschrapt en in ruil veel rust in mijn hoofd gekregen én ik krijg veel meer gedaan."
— Tineke Blokzijl

 
 
Black.jpg

Hell yes, toch?

In 4 maanden ga je samen met mij en een groep collega-VA’s aan de slag om eindelijk die welverdiende euro’s binnen te harken.

original.gif

“Ja pff, leuke woorden Patty, maar wie ben jij om dit te beloven?” Op mijn hoogtepunt verdiende ik €6.000 per maand als VA. Dat gebeurt niet zomaar natuurlijk. Daar moet je voor werken. En aan blijven werken.

Ik doe niet aan bullshit. Je krijgt van mij wel praktische tips, tools, systemen en een liefdevolle schop onder je kont om je ‘bedrijfje’ (brrr) om te bouwen tot een serieuze business waar je lekker geld mee verdient.

 

"Echt, als je veel dingen op een retestrakke manier wilt regelen, daar heeft Patty de zwartste band ever in."
— Nils Roemen

 
 
Black.jpg

PROGRAMMA

Eerstvolgende ronde:
maandag 4 februari 2019 t/m
vrijdag 31 mei 2019

Maand 1 - GELD

Hoeveel geld moet je eigenlijk verdienen per maand en per jaar? En hoeveel WIL je verdienen? We zetten omzetdoelen neer. Geen bedrag uit de lucht gegrepen, maar helemaal doorberekend voor jouw situatie, jouw leven, jouw business. (Dit bepaal je helemaal zelf. Ik verwacht dus geen €100.000 omzet van je. Maar het mag wel.)

Vervolgens maken we een plan hóe je dat gaat bereiken. Dat betekent ook het uitwerken van een goed aanbod met de juiste tarieven en slimme strippenkaarten, pakketten of abonnementen. En dat je er volledig voor durft te staan en gaan.

Maand 2 - Zichtbaarheid

Hoe zichtbaar ben je nu? Half? Niet? Doe je maar wat? We werken aan de juiste mix. De juiste mix VOOR JOU. Kappen met die onzin dat je per se een blog of nieuwsbrief móet hebben.

Daarnaast gaan we aan de slag met hoe je jezelf in de markt zet, je webteksten en teksten voor bijvoorbeeld je Regelhelden-profiel, LinkedIn, Facebook, nieuwsbrief, blog, wat er dan ook nodig is voor jouw business.

Aan het einde van deze maand heb je een persoonlijk plan met concrete stappen zodat je exact weet wat je elke maand, week en dag moet doen. Niks meer half-assed dus.

Maand 3 - Organisatie

Hoe goed overzie je al het werk dat moet gebeuren? En wat als daar straks 5, 10 of 20 klanten bij komen? Als jij niet georganiseerd bent, hoe ga je dat doen voor je klanten?

We gaan aan de slag met je werkindeling. Slimmer werken dus. To the extreme. Overal maken we een systeem voor en alles werkt met elkaar samen. Goede to-do lists, de juiste templates voor offertes en afspraken (of aanscherpen wat je al hebt), workflows. Er kan niks meer tussen vallen.

Je klanten zullen verbaasd zijn hoe supergeorganiseerd je bent. En willen dat zelf ook. Je wordt een voorbeeld van hoe het ook kan.

Maand 4 - Klanten

Loop je nu steeds nieuwe klanten mis? Baal je dat weer een andere VA ervandoor gaat met die toffe ondernemer?

We kijken naar waar het misgaat bij jou. En gaan daar gericht mee aan de slag.

We zorgen ervoor dat jouw reactie op een oproep 100 keer beter wordt waarmee je wél opvalt tussen al die andere VA’s. We oefenen eerste kennismakingsgesprekken en wat je kunt doen en zeggen om je gesprekspartner binnen te halen als klant. En hoe je meer omzet haalt uit bestaande klanten.

Wat zit er niet in?

Geen algemene voorwaarden, geen website from scratch. Als het goed is heb je dit al, inclusief enkele klanten en dus enige ervaring. Ben je nog helemaal nieuw in het vak? Dan is dit programma niet voor jou.

Het is belangrijk dat je al een basis hebt staan, maar dat die nog wankel voelt voor je. Je bent dus al meerdere keren op je bek gegaan en je wilt vooruit, groter en meer, maar je weet niet hoe. En dat zijn precies de handvatten die je krijgt tijdens deze 4 maanden.

Geen smoesjes meer dus. The time is now.

 

"Het was verfrissend om naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker."
— Esther Jacobs

 
 
Black.jpg

DIT KRIJG JE

16 WEKEN ONLINE LESSEN

Je gaat aan de slag met een mix aan opdrachten, inspiratie, video's, screencasts, tutorials, templates en tools. Praktisch en diepgaand.

1 LIVEDAG

Een hele dag live aan de slag op donderdag 2 mei 2019.

TOEGANG TOT DE ONLINE COMMUNITY

Hier kun je terecht voor vragen, om even te sparren en natuurlijk voor support van mij en je collega’s. Gewoon via Facebook, want daar zit je toch al. Oh, enne, de groep blijft nog de hele maand juni open om je resultaten te delen en vragen te stellen.

4 Q&A WEBINARS

Aan het einde van de maand vatten we alles even samen en krijg je alle ruimte om je openstaande vragen te stellen aan mij.

4 MAANDEN LANG JE PERSOONLIJKE STOK ACHTER DE DEUR

It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month
Or even your year

I'll be there for you

giphy (3).gif


BONUS

Goed gedrag beloon ik graag. Je krijgt van mij dus ook nog eens deze twee awesome bonussen als je je inschrijft uiterlijk vrijdag 14 december 2018 11:59u.


3 ONLINE 1-OP-1 CALLS MET MIJ VAN 20 MINUTEN

Yes! De VIP-treatment dus. Je kunt deze 3 calls inzetten tijdens het traject voor een superboost of intensieve sparringsessie. Een absoluut meerwaarde om alles uit deze 4 maanden te halen. I got your back.

4 MAANDEN LANG EEN REGELHELDEN MASTERMIND-ABONNEMENT

Normaal betaal je 29 euro per maand voor een uitgebreid profiel, een plek op de homepage van Regelhelden.com, toegang tot de online community, Q&A’s met onze experts en nog veel meer. Maar dit krijg je er nu dus gewoon bij tijdens de gehele looptijd van Be A Virtual Boss. Heck yes.

Heb je al een MASTERMIND-abonnement? Dan krijg je een lekkere refund voor deze periode. Je kunt vast iets tofs bedenken om je geld opnieuw in te investeren.


GEEN ENKEL RISICO

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen enkele waarde uit? Laat het me weten binnen 14 dagen na de start van het programma. Dan krijg je het volledige bedrag terug.

INVESTERING

Je investering voor dit hele programma is slechts 1999 euro of 6 x 349 euro, ex btw.

Vind je het eng om ‘zoveel’ geld uit te geven? Bedenk even waar je staat over een jaar als je het niet doet. Nog steeds een business die niet loopt? Of zelfs weer in loondienst?

En stel je nu voor waar je mogelijk staat over een jaar als je het wél doet. Wat dacht je van een goedlopend bedrijf met superblije klanten en een lekker gevulde bankrekening?

 

“Patty heet niet voor niks Miss Cut the Crap. Heerlijk hoe ze je een aantal tools aanreikt om orde in de chaos te creëren en te bepalen wat je doel is: LOVE IT!”
— Yvonne van de grift - rosenbaum

 
 
Black.jpg

Who the hell is Patty?

_Patty Golsteijn.jpg

Patty Golsteijn dus.

In 2010 startte ik als VA als een van de eersten in Nederland. Dat werd zo succesvol dat er binnen korte tijd 4 VA’s voor mijn bedrijf werkten, toen al met de naam Regelhelden.

In 2013 stopte ik ermee en legde ik de volledige focus op mijn andere business als Miss Cut the Crap. In de jaren daarna heb ik meer dan 2.000 zelfstandig professionals op weg geholpen via programma’s, 1-op-1 trajecten, webinars, challenges, workshops, calls, coworkmiddagen en festivals.

In 2017 zag ik het licht, oftewel de missing link tussen VA’s en potentiële klanten. Regelhelden werd opnieuw geboren als open platform. Inmiddels zijn meer dan 200 VA’s vindbaar voor ondernemers op Regelhelden.com. En we groeien retehard.

Kortom: ik heb een shitload aan ervaring in ondernemen, weet alle ins en outs van de wereld van Virtual Assistants en heb een gigantisch netwerk opgebouwd. Ik weet hoe het is om 9 keer op mijn bek te gaan en om 10 keer weer op te staan. Je hoeft dus niet meer alles zelf uit te vinden en krijgt van mij dus the best of the best.

Let’s do this.

 

“Patty begrijpT waar je als ondernemer tegenaan loopt. Ze spreekt uit eigen ervaring en heeft de gave je te motiveren en praktisch te ondersteunen. Geen onzin of lege beloften, maar de waarheid in behapbare stappen. Haar inspiratie en kennis helpen je meer vertrouwen in jezelf te hebben als ondernemer.”
— Janine heussen hinskens

 
 
Black.jpg

Veelgestelde vragen

Is dit een volledige VA-opleiding?
De basisopleiding voor nieuwe starters laat ik graag aan anderen over. Daarin is al voldoende aanbod. Dit traject is echt bedoeld voor VA’s die al een tijdje bezig zijn, maar het gevoel hebben dat ze vastzitten. Die beseffen dat ze meer willen en kunnen, maar niet weten hoe.

Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?
Nope. Ik geef je de tools en support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens het traject, maar ook daarna. Het is geen truc. Het is een andere manier van werken en leven. Ondernemen is een spier die je kunt trainen. Elke dag. 

Krijg ik alle opdrachten via e-mail?
Nee, we werken via een online platform. Je kunt eenvoudig inloggen met je eigen gegevens.

Hoeveel tijd ga ik investeren?
Hou rekening met zo’n 4 uur per week. Dat is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met dit traject gigantische stappen zetten. Daarna herken je je bedrijf en je leven niet meer. 

Wanneer begint het traject?
De eerstvolgende ronde start op maandag 4 februari 2019 t/m vrijdag 31 mei 2019. Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 1 februari 2019 11:59u.

Ik ben er klaar voor, maar zoveel kan ik niet betalen!
Dat is geen vraag, maar ik hoor je. Dit is echter geen quick fix cursus die je even doorleest en dan nog niet weet wat je ermee moet. Dit is een investering in je business en jezelf. Kijk daarom nooit alleen naar de kosten, maar ook wat het oplevert.

Een kleine rekensom. Laten we uitgaan van een uurtarief van 40 euro (het minimum wat mij betreft). Je bent hartstikke lekker op weg en je verkoopt 2 strippenkaarten van 15 uur en 1 maandabonnement van 20 uur. Dan heb je dit hele traject al terugverdiend! Terwijl je met al deze kennis en tools nog jaren vooruit kan om nóg meer te verdienen.

how-you-like-me-now-gif.gif
 

“Ik raad Patty aan omdat ze gewoon zichzelf meebrengt en me down to earth, met humor en veel inleving heeft laat voelen waar ik mee bezig was. Een verademing onder de coaches!”
— ROB DE GROOT

 
 
Black.jpg

Kortom: blijf je in je eentje klooien of ga je er nu eindelijk volledig voor?

HELAAS, DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN.

Let op: in het betaalscherm wordt het bedrag inclusief btw getoond.

 

HEB JE VRAGEN?
Mail me: patty@regelhelden.com