LEVEL 1

VA OPLEIDING

 

Je hebt eindelijk besloten om VA te worden, maar…

  • damn, waar begin je?!

  • je voelt je overweldigd door alle informatie, mogelijkheden en ideeën die op je afkomen

  • je hebt geen zin om in je eentje alles uit te zoeken

  • het is voor jou geen gezellige hobby voor erbij, je ziet het echt als je eigen business

  • je snapt dat het dan veel slimmer is om iemand anders in te schakelen als gids door de VA-jungle en stok achter de deur

 

Hoe awesome zou het zijn als…

  • je een route hebt die je stap voor stap kunt volgen (en ook van kunt afwijken waar dat beter voelt voor jou - je móet namelijk niks)

  • je op elk moment terecht kunt bij Chef Regelhelden en een groep concullega’s als je vragen, twijfels of gedoe hebt

  • je je bedrijf en werkdagen precies kunt inrichten zoals jij dat wilt

  • je exact weet hoeveel je moet verdienen elke maand en ook de tools hebt om dat voor elkaar te krijgen

  • je vol zelfvertrouwen je business kan runnen

 
Mijn hoofd zat vol met ideeën. Toch bleef ik mij maar verdiepen in boeken, websites, etc. Ik moest gewoon duidelijke keuzes maken en het beste idee uitwerken. Dit is absoluut geslaagd!
— LAURA VINK
 

Hell yes, toch?

In 4 maanden ga je samen met mij en een groep collega-VA’s aan de slag om je business op te starten en die euro’s binnen te harken als eigen baas.

original.gif

“Ja pff, leuke woorden Patty, maar wie ben jij om zo’n opleiding te geven?”

Op mijn hoogtepunt verdiende ik €6.000 per maand als VA. Dat gebeurt niet zomaar natuurlijk. Daar moet je voor werken. En aan blijven werken.

Je krijgt van mij praktische tips, tools, systemen en een liefdevolle schop onder je kont om jezelf neer te zetten als een VA die anders is dan alle andere VA’s.

 
ECHT, ALS JE VEEL DINGEN OP EEN RETESTRAKKE MANIER WILT REGELEN, DAAR HEEFT PATTY DE ZWARTSTE BAND EVER IN.
— NILS ROEMEN
 

PROGRAMMA

FASE 1 - JIJ

Jij bent The Big Boss van je eigen business. Jij maakt de beslissingen. Jij bepaalt.

Wat is voor jou nu écht belangrijk? Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit? Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Wanneer is het ‘gelukt’?

In deze fase zet je de basis neer. Alle keuzes die je maakt hierna stem je hierop af. Handig ook, want dat maakt het keuzeproces een stuk makkelijker.

FASE 2 - GELD

Hoeveel geld moet je eigenlijk verdienen per maand en per jaar? En hoeveel WIL je verdienen? We zetten omzetdoelen neer. Geen bedrag uit de lucht gegrepen, maar helemaal doorberekend voor jouw situatie. (Dit bepaal je helemaal zelf. Ik verwacht dus geen €100.000 omzet van je. Maar het mag wel.)

Vervolgens maken we een plan hóe je dat gaat bereiken. Dat betekent ook het uitwerken van een goed aanbod met de juiste tarieven en slimme strippenkaarten, pakketten of abonnementen. En dat je er volledig voor durft te staan en gaan.

FASE 3 - Zichtbaarheid

Hoe weten jouw toekomstige klanten dat jij er bent om ze te helpen? We werken aan de juiste mix om je zichtbaar te maken. De juiste mix VOOR JOU. Je móet dus niks.

We gaan aan de slag met je website (in Squarespace, want hoera voor eenvoud!). Je webteksten. Je Regelhelden-profiel. Facebook. LinkedIn. Nieuwsbrief. Blog. Netwerkevents. Wat er dan ook nodig is voor jouw business. Inclusief juridisch spul.

FASE 4 - Klanten

Hoe val je op tussen alle andere VA’s zonder te schreeuwen?

Je krijgt ook de beste tips aangereikt voor een goed kennismakingsgesprek met een potentiële klant.

Zodra je een klant binnen hebt, begint het feest pas echt. Want hoe hou je hem binnen? Geen sneaky tricks, maar superheldere communicatie en eenvoudig samenwerken.

FASE 5 - Organisatie

Hoe goed overzie je al het werk dat moet gebeuren? En wat als daar straks 5, 10 of 20 klanten bij komen? Als jij niet georganiseerd bent, hoe ga je dat doen voor je klanten?

We gaan aan de slag met je werkindeling. Slimmer werken dus. To the extreme. Overal maken we een systeem voor en alles werkt met elkaar samen. Goede to-do lists, de juiste templates voor offertes en afspraken (of aanscherpen wat je al hebt), workflows. Er kan niks meer tussen vallen.

Je klanten zullen verbaasd zijn hoe supergeorganiseerd je bent. En willen dat zelf ook. Je wordt een voorbeeld van hoe het ook kan.

Dit is serieus de beste investering die ik ooit gedaan heb. Als ik vastzit, dan weet ik dat bij jou terecht kan. Alles loopt zó soepel.
— MARTINE NIEUWENHUIS
 

DIT KRIJG JE

16 WEKEN ONLINE LESSEN

Je gaat aan de slag met een mix aan opdrachten, inspiratie, video's, screencasts, tutorials, templates en tools. Praktisch en diepgaand.

1 LIVE MIDDAG

Een hele middag live aan de slag. Waarschijnlijk in Eindhoven en anders Utrecht.

TOEGANG TOT DE ONLINE COMMUNITY

Hier kun je terecht voor vragen, om even te sparren en natuurlijk voor support van mij en je collega’s. Gewoon via Facebook, want daar zit je toch al. Oh, enne, de groep blijft nog een maand extra open om je resultaten te delen en vragen te stellen.

4 Q&A WEBINARS

Elke vier weken vatten we alles even samen en krijg je alle ruimte om je openstaande vragen te stellen aan mij.

EXTRA WEBINARS VAN EXPERTS

Ik heb een heel team van topmensen klaarstaan die jou de belangrijkste tips en adviezen geven over dingen waar ik te weinig van weet. Zo krijg je echt het beste van het beste.

4 MAANDEN LANG JE PERSOONLIJKE STOK ACHTER DE DEUR

It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month
Or even your year

I'll be there for you

friends.gif
 

GEEN ENKEL RISICO

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen enkele waarde uit? Laat het me weten binnen 14 dagen na de start van het programma. Dan krijg je het volledige bedrag terug.

DATA

START: maandag 2 september 2019
EINDE: vrijdag 27 december 2019

LIVE MIDDAG: vrijdag 8 november 2019
(in Eindhoven of in het midden van het land)

INVESTERING

Je investering voor dit hele programma is slechts 2499 euro of 12 maandelijkse termijnen van 229 euro. Dit is exclusief 21% btw.

Betaal je dit bedrag zelf? Goed om te weten: het volledige bedrag en btw kun je opgeven bij de belasting zodra je je inschrijft bij de KvK. De btw kun je verrekenen met de btw die je moet betalen over de diensten die je verkoopt. Oftewel: dit verdien je weer terug.

Vind je het eng om ‘zoveel’ geld uit te geven? Bedenk even waar je staat over een jaar als je het niet doet. Nog steeds een business die niet loopt? Of zelfs weer in loondienst?

En stel je nu voor waar je mogelijk staat over een jaar als je het wél doet. Wat dacht je van een goedlopend bedrijf met superblije klanten en een lekker gevulde bankrekening?

 
PATTY BEGRIJPT WAAR JE ALS ONDERNEMER TEGENAAN LOOPT. ZE SPREEKT UIT EIGEN ERVARING EN HEEFT DE GAVE JE TE MOTIVEREN EN PRAKTISCH TE ONDERSTEUNEN. GEEN ONZIN OF LEGE BELOFTEN, MAAR DE WAARHEID IN BEHAPBARE STAPPEN. HAAR INSPIRATIE EN KENNIS HELPEN JE MEER VERTROUWEN IN JEZELF TE HEBBEN ALS ONDERNEMER.
— JANINE HEUSSEN HINSKENS
 

VEELGESTELDE VRAGEN

“Wat maakt deze opleiding anders dan alle andere?”
Eenvoud en DOEN. Ze noemen mij niet voor niks Miss Cut The Crap. Je kunt vanaf dag 1 beginnen met geld verdienen. Daarvoor hoef je echt niet te wachten tot je website live staat. Geen gelul dus, maar gewoon lekker aan de slag. Kies deze opleiding dus alleen als je écht zin hebt om voor jezelf te beginnen.

Daarnaast heb ik een zoontje (geboren in oktober 2018) waar ik nu alleen voor zorg. Ik vind het dus verschrikkelijk belangrijk dat ik een goede mix heb tussen werk en privé. Dat leer ik jou ook. (Balans geloof ik niet in. Zodra je met je ogen knippert is alles weer uit balans.)

Met mijn andere bedrijf Cut The Crap leerde ik sinds 2010 al aan meer dan 2.000 andere zzp’ers hoe ze zorgen voor rust en energie in hun business én hun leven. Uiteraard is dit een belangrijke basis voor jouw business in deze opleiding.

“Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?”
Nope. Ik geef je de tools en support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens het traject, maar ook daarna. Ondernemen is een spier die je kunt trainen. Elke dag. 

“Krijg ik alle opdrachten via e-mail?”
Nee, we werken via een online platform. Je kunt eenvoudig inloggen met je eigen gegevens.

“Hoeveel tijd ga ik investeren?”
Hou rekening met zo’n 8 tot 12 uur per week. Dit verschilt natuurlijk per persoon en hangt ook af van je situatie. Als je nog fulltime in loondienst werkt, heb je een hele andere focus dan wanneer je je volledig op je ondernemerschap kunt richten.

“Kan ik de opleiding ook combineren met een baan in loondienst?”
Dat ligt eraan: hoe committed ben je? Als je parttime werkt, hou je natuurlijk meer tijd en ruimte over dan als je fulltime werkt. Hou er ook rekening mee dat je niet alleen de opleiding doet in die tijd, maar ook aan de slag gaat met klanten. Zonder klanten kun je de lessen niet praktisch toepassen in de echte wereld en dan is de kans groot dat niets blijft hangen. Zonde van je tijd en geld. Maak hierin dus een realistische keuze.

“Gaan we ook inhoudelijk in op alle skills die ik kan inzetten voor mijn toekomstige klanten?”
Nee, en dat doe ik bewust niet. Als we óveral op zouden gaan, dan duurt deze opleiding minstens een jaar. Of twee. Of drie. De mogelijkheden zijn namelijk extreem breed. De focus ligt daarom op het opbouwen van je business: ondernemen, geld, aanbod, marketing, klanten, etc.

Voor het inhoudelijke stuk van alle skills heb ik diverse partners en een zeer uitgebreid netwerk van experts waar ik jou specifiek aan kan koppelen.

Ik laat je ook zien waarom je die kennis niet direct nodig hebt bij de start van je bedrijf. Gun jezelf het proces en het plezier van ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

“Ik ga op vakantie in die periode. En nu?”
No worries. Ik heb bufferruimte ingebouwd tussendoor. Daarnaast blijft de online community 1 maand extra open na de opleiding. Je kunt dan wel nog vragen stellen, maar er zijn bijvoorbeeld geen webinars meer. De lessen blijven dus niet oneindig beschikbaar. Dat doe ik bewust, zodat je echt een stok achter de deur hebt en niet eindeloos kan uitstellen.

“Is de opleiding ook geschikt om VA te worden in België?”
Ja, absoluut. Het belangrijkste verschil zit in de boekhouding en daar houden we rekening mee.

“Ik ben er klaar voor, maar wat een boel geld zeg!”
Dat is geen vraag, maar ik hoor je. Dit is echter geen quick fix cursus die je even doorleest en dan nog niet weet wat je ermee moet. Dit is een investering in je business en jezelf.

Je maakt het jezelf zoveel makkelijker met een slimme start. Je hoeft niet in je eentje te klooien en het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je vindt sneller klanten en weet beter hoe je ze houdt.

Kijk daarom nooit alleen naar de kosten, maar ook wat het oplevert.

Een kleine rekensom. Laten we uitgaan van een uurtarief van 40 euro (het minimum wat mij betreft). Je bent hartstikke lekker op weg en je verkoopt 1 strippenkaart van 10 uur en 1 maandabonnement van 10 uur. Dan heb je dit hele traject al terugverdiend! Terwijl je met al deze kennis en tools nog jaren vooruit kan om nóg meer te verdienen.

jessica.gif

“Ok, I’m in! Kan ik de investering wel opgeven bij de Belastingdienst?”
Het volledige bedrag en btw kun je opgeven bij de belasting zodra je je inschrijft bij de KvK. Je maakt zo kosten en betaalt dus minder belasting. (Lekker!) De btw kun je verrekenen met de btw die je moet betalen over de diensten die je verkoopt. Oftewel: dit verdien je weer terug. (Ook mooi!)

Trouwens, als je in Gelderland of Overijssel woont zijn er vouchers beschikbaar voor een coach of een opleiding. Check destartversneller.nl.

 
IK RAAD PATTY AAN OMDAT ZE GEWOON ZICHZELF MEEBRENGT EN ME DOWN TO EARTH, MET HUMOR EN VEEL INLEVING HEEFT LAAT VOELEN WAAR IK MEE BEZIG WAS. EEN VERADEMING ONDER DE COACHES!
— ROB DE GROOT
 

Kortom: are we doing this or what?

 

HELAAS, DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN.

Heb je vragen?
Mail me: patty@regelhelden.com

 
PATTY HEET NIET VOOR NIKS MISS CUT THE CRAP. HEERLIJK HOE ZE JE EEN AANTAL TOOLS AANREIKT OM ORDE IN DE CHAOS TE CREËREN EN TE BEPALEN WAT JE DOEL IS: LOVE IT!
— YVONNE VAN DE GRIFT - ROSENBAUM